Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Gönen, Sarıköy'e hizmet akacak

Gönen, Sarıköy

Gönen Belediyesi, Sarıköy'e hizmet için çalışmalarını başlattı. Sarıköy'e döner kavşak yapılacağını müjdeleyen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Karayollarıyla protokolü imzalıyoruz. Döner kavşak yapılacak, sinyalizasyon lambaları ve girişi çıkışların

Gönen Belediyesi, Sarıköy'e hizmet için çalışmalarını başlattı. Sarıköy'e döner kavşak yapılacağını müjdeleyen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Karayollarıyla protokolü imzalıyoruz. Döner kavşak yapılacak, sinyalizasyon lambaları ve girişi çıkışların düzenlemesiyle, bu bölgede sürücülerimizin yaşadığı tehlike en aza inecek” dedi.
Sarıköy Mahalle Muhtarı Mustafa Baltacı ve azaları Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'a, tebrik ziyaretinde bulundu. Sarıköy projeleriyle ilgili muhtar Baltacı'ya bilgi veren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Sarıköy'e hemen Gönen'deki parklarımıza benzer, bir park yapacağız. Sarıköy halkımızın dinlence alanı olarak kullanacağı park, Sarıköy'e yakışan bir havada olacak” dedi.
Sarıköy giriş ve çıkışının da Mayıs ayı içinde düzenlemesine başlanacağını bildiren Başkan Yakar, Karayollarıyla gerekli protokolü imzalıyoruz. Sarıköy'ün giriş ve çıkışını zaman geçirmeden düzenleyeceğiz. Bir tanede döner kavşak yaptırıp, sinyalizasyon lambası koycağız. Ürün ekim ayında ve harman döneminde, Sarıköy girişi sürücülerimiz için çok tehlikeli oluyor” müjdesini verirken, döner kavşağın yanına heykel dikeceklerini de açıkladı.
Sarıköy Mahalle Muhtarı Mustafa Baltacı ve azaları Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'a, tebrik ziyaretinde bulundu. Sarıköy projeleriyle ilgili muhtar Baltacı'ya bilgi veren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Sarıköy'e hemen Gönen'deki parklarımıza benzer, bir park yapacağız. Sarıköy halkımızın dinlence alanı olarak kullanacağı park, Sarıköy'e yakışan bir havada olacak” dedi.Sarıköy giriş ve çıkışının da Mayıs ayı içinde düzenlemesine başlanacağını bildiren Başkan Yakar, Karayollarıyla gerekli protokolü imzalıyoruz. Sarıköy'ün giriş ve çıkışını zaman geçirmeden düzenleyeceğiz. Bir tanede döner kavşak yaptırıp, sinyalizasyon lambası koycağız. Ürün ekim ayında ve harman döneminde, Sarıköy girişi sürücülerimiz için çok tehlikeli oluyor” müjdesini verirken, döner kavşağın yanına heykel dikeceklerini de açıkladı.
Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı